Hotel IC Santai

Omgeving

Het hotel ligt in een heerlijk rustige omgeving. Als gast van het hotel IC Santai resort heeft u geen last van uitgaande jongeren of verkeer dat over een drukke weg langs het resort gaat. Het hotel ligt in een prachtig groen gebied. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum is het centrum van Kadtye. Kadtye ligt hemelsbreed op ongeveer 2,5 kilometer van het resort. Er gaat een dolmus direct van het hotel naar Kadtye. Het busje doet hier ongeveer 10 minuten over. Kadtye is de beste locatie om even snel een boodschap te doen voor iets dat ze niet op het resort verkopen.

Belek

Op ongeveer 4 kilometer van het resort ligt het centrum van Belek. Belek is een grotere plaats dan Kadtye. Belek ligt direct aan de kust, dus u kunt er over de boulevard heen lopen. Deze wandeling is zeker de moeite waard. Zeker tegen de avond heeft de lange boulevard iets romantisch. Als 4 kilometer lopen wat te veel van het goede is voor u dan kunt u altijd de toeristen trein of de dolmus nemen welke je beide voor een klein bedrag naar Belek brengen.

Antalya

De dichtstbijzijnde miljoenen stad is Antalya. Antalya ligt op 40 kilometer van het resort. Er worden dagelijks excursies naar deze stad georganiseerd vanuit het resort. Antalya is de toeristen hoofdstad van Turkije, met het heerlijke klimaat en de eindeloze bezienswaardigheden (zowel in het stadscentrum als buiten de stad) is het een waar vakantie paradijs. In de zomer veranderd Antalya in een echte toeristen trekpleister, maar ook ’s winters is het er heerlijk overwinteren. De Turkse gemoedelijkheid en vriendelijkheid komt in deze stad goed naar voren. Ondanks dat het een grote stad is, is de lokale bevolking vriendelijk en behulpzaam.

Golf resort

De omgeving van het resort staat bekent om de goede golf mogelijkheden. Er zijn in de omgeving 15 golfbanen. Één van de beste is de internationale golfclub van Belek, TAT golf. Al bij binnenkomst van de club is het duidelijk dat u hier te maken heeft met een professionele golf club. De blauwverlichte gangen stralen een professionele luxueuze uitstraling uit. Op het terras, dat uitkijkt over een aantal holes. Zo kunt u voor of na een ronde golfen hier even napraten of bijkletsen. De baan heeft in totaal 27 holes, 3 rondes van 9 holes. Het totaal aantal holes zorgt ervoor dat u als golfer te maken krijgt met alle mogelijke uitdagingen. In 2010 in de hele baan gerenoveerd, er zijn onder andere nieuwe bunker bijgekomen. Het mooiste aan de baan is dat u bij een groot aantal holes uitkijkt over de prachtige blauwe zee. In 2013 zijn er op de 4de, 8ste en 11de hole ‘hole-in-ones’ geslagen. Durft u de uitdaging aan om dit op de andere banen te doen om zo uw naam voor eeuwig in de boeken te krijgen?

Vlucht

Het vliegveld van Antalya ligt op 30 kilometer van het resort. Na een vlucht van 4 uur naar Antalya duurt de transfer een klein uur om bij het hotel aan te komen. Bij de meeste online reisbureaus wordt de transfer helemaal voor u geregeld.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 560 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen